Wednesday, March 23, 2011

Barbatul acuzat de uciderea unei fetite a decedat dupa o tentativa de sinucidere

Otakar T , barbatul care a fost condamnat saptamana trecuta de uciderea unei Anei Janatkova  a incercat luni, 21 martie 2011 sa se sinucida. Condamnatul a fost transportat la spitatul militar din Praga dar starea lui a ramas foarte grava iar astazi a decedat.

Initial a fost acuzat ca principalul suspect in disparitia fetitei Anny Janatkova, iar ulterior a fost condamnat ca fiind autorul unei crime prin violenta desii el a negat in fata politiei permanent ca ar fi autorul faptei.

Criminalisti sustin ca moarte fetitei a survenit in urma violentelor avand doua vertebre rupte in zona gatului si capul zdrobil.

Conducerea penitenciarului nu a fost gasita vinovata pentru tentativa de suicid a lui Otakar, iar surse judiciare au declarat ca gestul acestuia nu reprezinta neaparat recunoasterea faptului ca el a savarsit crima mai mult inainte de tentativa de sinucidere in urma careia a survenit decesul dupa 2 zile, acesta ar fi lasat o scrisoare de adio in care afirma ca el nu este vinovat pentru viol sau pentru crima.

Sursa: CTK

No comments:

Post a Comment